Nicuşor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale: Firea fuge de bucureşteni, de bilanţul catastrofal de la primărie şi sigla de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Nicuşor Dan / Facebook
FOTO Nicuşor Dan / Facebook

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a provocat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale, „faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie”.

„Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureşteni, fuge de bilanţul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie.

Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparaţie directă între candidaţii la Primăria Capitalei şi în special între principalii doi candidaţi, conform tuturor sondajelor de opinie.

Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Vă aştept ca să vorbim despre ceea ce bucureştenii trebuie să ştie, despre ultimii patru ani din viaţa Capitalei, despre soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”, a transmis Nicuşor Dan joi pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite