Moţiunea lui Florin Cîţu, susţinută de PNL Mehedinţi. Câte voturi a primit moţiunea lui Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Popescu, preşedintele PNL Mehedinţi. FOTO: Facebook
Virgil Popescu, preşedintele PNL Mehedinţi. FOTO: Facebook

Filiala PNL Mehedinţi a votat, cu majoritate, moţiunea premierului Florin Cîţu pentru Congresul de la sfârşitul lunii. Moţiunea Orban a fost susţinută doar de cinci liberali.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, care este şi preşedinte al PNL Mehedinţi, a anunţat că filiala judeţeană a acordat 79 de voturi moţiunii lui Florin Cîţu şi 5 voturi pentru moţiunea lui Ludovic Orban. Popescu a subliniat că mesajul său a fost unul de unitate şi a afirmat că nu este de acord să fie „săpate şanţuri adânci între cele două echipe, peste care nu mai pot fi ridicate punţi”.

„Avem nevoie de implicarea tuturor colegilor liberali şi după data de 25 septembrie şi nu pot fi de acord ca în prezent să fim nesăbuiţi, săpând şanturi adânci între cele două echipe, peste care să nu mai putem ridica punţi. Cred că românii şi mehedinţenii trebuie să vadă că liberalismul este cea mai bună soluţie pentru o viaţă mai bună”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie, iar candidaţi la şefia partidului sunt premierul Florin Cîţu şi actualul preşedinte al formaţiunii, Ludovic Orban. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite