Marcel Ciolacu: Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei

Marcel Ciolacu: Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei

Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că "nici astăzi nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei". Liderul social-democraţilor a declarat că partidul său "are şi soluţiile şi oamenii pregătiţi pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei".

Ştiri pe aceeaşi temă

"PeSeDe... PeSeDe... PeSeDe...

Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei! NIMIC! ZERO!

❗ Aproape 5.000 de bolnavi – ALEGERI...
❗ Record la ATI – ALEGERI...
❗ Şcoli închise pentru copii – Le vor deschide pentru ALEGERI...
❗ HORECA pusă pe butuci – ALEGERI...
❗ Sute de mii de locuri de muncă pierdute – ALEGERI...

PSD are şi #soluţiile, şi #oamenii pregătiţi pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei. Din prima zi! Pentru că, vedem cu toţii, fără sănătate nu putem vorbi nici de locuri de muncă, nici de educaţie şi nici de protejarea nivelului de trai", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că alegerile parlamentare nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit. Şeful statului a adăugat că aceste alegeri trebuie să aibă loc la termen, fiind fundamentale pentru modul în care se va gestiona pandemia şi perioada post-pandemie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările