Ludovic Orban: Trebuie să fim uniţi. Cine nu vine alături de noi în bătălia cu PSD le face un serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos
Ludovic Orban şi Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos

Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali la unitate, în cadrul Consiliului Naţional de sâmbătă, spunând că PNL este singurul partid care se poate bate cu PSD. Liderul PNL a adresat o invitaţie celor sunt împotriva social-democraţilor să se alăture luptei împotriva formaţiunii conduse de Liviu Dragnea.

„Nu este altcineva pe scena politică romnească care să aibă forţa să învingă această caracatiţă post comunistă controlată prin mijloace staliniste. Doar PNL se poate bate cu PSD şi are capacitatea de a învinge PSD aşa cum va demonstra în alegerile locale. Cine este împotriva PSD trebuie să fie alături de PNL. Cine nu vine alături de noi în această bătălie, înseamnă că face un serviciu PSD şi acestui mod dezastruos în care conduce România şi a felului în care îşi bate joc de România. Preşedintele României a făcut un apel la unitate. Acelaşi apel îl fac şi eu. Trebuie să fim uniţi, fiecare la nivelul lui avem nevoie de o apropiere de cetăţean, pentru a-i spune adevărului, pentru a combate propaganda mincinoasă“, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului care a avut loc la Parlament.

Liderul PNL a subliniat că urmează doi ani grei pentru partid şi că trebuie o mobilizare exemplară. „Stimaţi colegi, trebuie să privim cu maximă seriozitate cei doi ani electorali care vor urma. Vor fi ani extrem de grei, iar PNL are nevoie de fiecare membru al său. Fiecare membru este responsabil de conducerea sa, judeţean, etc. Trebuie să pregătim o alternativă solidă pentru fiecare român şi care să aibă capacitatea să genereze soluţii şi beneficii", a completat Orban 

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la şedinţa Consiliului Naţional al PNL. Şeful statului le-a transmis liberalilor să fie uniţi, să construiască un progam de solid de guvernare şi să comunice soluţiile pe care le au oamenilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite