Iohannis: Activitatea de votare e una care trebuie să respecte normele stabilite de Ministerul Sănătăţii

Iohannis: Activitatea de votare e una care trebuie să respecte normele stabilite de Ministerul Sănătăţii

Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat fiind dacă este sigur ca oamenii să meargă la vot în 27 septembrie, că activitatea de votare trebuie să respecte mai multe norme, care să fie stabilite de Ministerul Sănătăţii. ”În condiţiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie sigură”, a spus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iohannis a fost întrebat, în conferinţa de presă susţinută miercuri, dacă, în contextul scenariului roşu pentru copii, este sigur ca în 27 septembrie să meargă la vot părinţii şi bunicii.
 
”Nu trebuie să facem o confuzie între activitatea şcolară şi de vot. Activitatea şcolară implică foarte mulţi copii. Activitatea de votare care se desfăşoară în aceeleaşi spaţii e una care trebuie să respecte normele stabilite de Ministerul Sănătăţii, dar e clar că trebuie stabilite norme. În condiţiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie sigură”, a afirmat Iohannis.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările