Grindeanu, despre varianta Cîţu prim-ministru: „Nu mai poate fi premier într-un guvern care are în componenţă PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, susţine formaţiunea din care face parte nu ar accepta să intre într-un guvern condus de Florin Cîţu. Precizările vin în contextul în care Florin Cîţu a menţionat că propunerea de premier a PNL este şeful partidului.

"Serios, cand s a anuntat acest lucru?Stiţi că noi am initiat si votat o motiune prin care Florin Cîţu a plecat. Florin Cîţu nu poate sa mai fie premier intr-un guvern care are în componenţă PSD. PSD considera ca etapa Florin Cîţu premier a fost depasita de ceva vreme", a declarat Sorin Grindeanu după şedinţa conducerii extinse a PSD.

Grindeanu a precizat că PSD îşi menţine decizia de a avea premierul într-un posibil guvern alături de PNL. De cealaltă parte, liberalii vor ca Executivul să fie condus de un membru PNL.

Întrebat dacă vizează şefia Senatului în cazul în care nu va mai fi propunerea de premier din partea PNL, Florin Cîţu a răspuns: „În acest moment PNL are mai multe decizii. Propunerea de premier este preşedintele partidului. Vom vedea mai departe. Desemnarea o face preşedintele României”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite