Fifor, despre parlamentarii care s-au reîntors în PSD: Uneori colegii mai răbufnesc

Fifor, despre parlamentarii care s-au reîntors în PSD: Uneori colegii mai răbufnesc

Mihai Fifor FOTO gov.ro

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat miercuri în Parlament că deputaţii clujeni Horia Nasra şi Cornel Itu care astăzi au revenit în PSD după ce săptămâna trecută treceau la Pro România că „nu au fost ademeniţi cu nimic” şi că momentul în care au plecat a fost o răbufnire.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost o decizie luată la cald. Uneori colegii mai răbufnesc. Sunt oameni care vor reuşi să facă echipă cu noi”, a afirmat Mihai Fifor miercuri în Parlament, întrebat despre reîntoarcerea în PSD a deputaţilor Horia Nasra şi Cornel Itu.
 
În urmă fix cu o săptămâna deputatul Horia Nasta anunţa că îşi dă demisia din PSD şi că se înscrie în Pro România. Acesta critica actuala conducere a social-democraţilor şi spunea că PSD şi-a uitat valorile şi ideologia.
 
„Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră şi aici mă refer la triumviratul falimentului (Dăncilă - Fifor - Teodorovici) din PSD. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, afirma Nasra.
 
 Astăzi însă, acesta s-a răzgândit şi a anunţat că se reîntoarce „acasă”, în PSD.
 
„Stimaţi clujeni, dragi colegi, Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei”, a precizat acesta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: