Fără cuvinte. Reacţia premierului când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare VIDEO

Fără cuvinte. Reacţia premierului când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare VIDEO

Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu a rămas  fără cuvinte, marţi, când a fost întrebat de reporteri de ce echipa sa de miniştri şi PSD nu respectă programul de guvernare despre care au spus în nenumărate rânduri că e aplicat „ad litteram“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Grindeanu a fost întrebat de jurnalişti de ce nu se mai respectă programul de guvernare, în contextul decalării calendarului majorărilor salariale. Liderul de la Palatul Victoria l-a privit pe jurnalistul care i-a pus această întrebare, fără să spună niciun cuvânt. Când jurnalistul a repetat întrebarea, Sorin Grindeanu a zâmbit şi l-a privit din nou, fără niciun cuvânt.
 
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, marţi, că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creşterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferenţa. Potrivit variantei iniţiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.
 
Întrebat despre decizia de ultim moment privind decalarea calendarului majorărilor salariale pentru bugetari Grindeanu a răspuns: „S-a discutat, şi domnul ministru (al Finanţelor - n.r.) a discutat cu doamna Lia Olguţa Vasilescu. Doamna ministru a prezentat public punctul de vedere care este susţinut şi de ministrul de Finanţe”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările