Ecaterina Andronescu, mesaj pentru conducerea PSD: De regulă, protestele se fac faţă de Putere

Ecaterina Andronescu, mesaj pentru conducerea PSD: De regulă, protestele se fac faţă de Putere

Senatoarea Ecaterina Andronescu. FOTO Marian Iliescu

Senatoarea Ecaterina Andronescu s-a delimitat de colegii săi din conducerea PSD care susţin organizarea de proteste în următoarele săptămâni. Fosta deţinătoare a portofoliului Educaţiei a subliniat că „protestele se fac faţă de Putere“, ceea ce nu e cazul de această dată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Personal nu cred că este cea mai potrivită soluţie în preajma sărbătorilor să facem acest lucru. Nu am avut posibilitatea să mă exprim în partid în legătură cu acest subiect, dar dacă o să fie cazul, o să am această poziţie. Care este raţiunea unor proteste când PSD este la putere? De regulă, protestele se fac împotriva Puterii. Ideea acestor proteste se leagă de un semnal care trebuie dat să înceteze orice fel de abuzuri”, a declarat senatoarea Ecaterina Andronescu, într-o emisiune a Digi 24
 
Întrebată despre existenţa unui aşa-zis stat paralel, Andronescu  precizat că nu ştie de acest  tip de stat, cu toate că PSD a dat şi o rezoluţie pe tema „statului paralel şi ilegitim“. 
 
„Nu ştiu să dau răspunsul la această întrebare. Vreau să trecem peste ea. Cred că statul acesta este unul funcţional atât timp cât toate instituţiile lui funcţionează în limitele prevăzute de lege”, a mai spus Andronescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările