După Ilie Bolojan, încă un preşedinte PNL de Consiliu Judeţean anunţă concedieri masive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin
Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin

Liberalul Romeo Dunca, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, vrea să concedieze aproximativ 500 de angajaţi pentru a face o economie de 600.000 de euro pe lună la bugetul judeţean. Decizia vine după ce Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, a anunţat  concedierea a 86 de angajaţi.

„Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituţia şi va da şanse doar celor competenţi şi dornici de lucru să se afirme în folosul cetăţeanului căruia în sfârşit i-a venit rândul să fie respectat. Descoperim lucruri interesante şi abia aşteptăm să verificăm veridicitatea lor. De exemplu, se aude că muzicanţii angajaţi la CJ au avut fond de salarii, într-un singur an, 1.300.000 lei. E greu de crezut, dar vom vedea…”, a anunţat Romeo Dunca, citat de publicaţia locală Expers de Banat. 

Muzicanţii despre care vorbeşte noul preşedinte sunt angajaţii Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, din subordinea Consiliului Judeţean, centru condus de Ioan Benga, care, potrivit presei locale, au avut o activitate care nu justifică o astfel de cheltuială din banul public.

Preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Bihor, Ilie Bolojan, a anunţat marţi că jumătate dintre angajaţii instituţiei pe care o conduce vor fi concediaţi de la 1 decembrie, în condiţiile în care a constatat că aproape toate compartimentele aveau un personal supradimensionat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite