Dispută între Adrian Năstase şi Mihai Tudose: „Din tribună toată lumea dă goluri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose/ Facebook
Mihai Tudose/ Facebook

Prim-vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a avut o replică tăioasă la adresa fostului lider al partidului, Adrian Năstase, după ce acesta din urmă îi sugerase lui Marcel Ciolacu să „îmbrace o geacă roşie” şi să meargă în faţa Guvernului pentru declaraţii. „Să stea toţi liniştiţi, că ştim noi ce avem de făcut”, a replicat Tudose.

Adrian Năstase a explicat într-o intervenţie la România TV, că în contextul protestelor împotriva restricţiilor, Marcel Ciolacu ar trebui să „îşi pună geaca roşie” şi să iasă în faţa Guvernului pentru declaraţii.

„România este din ce în ce mai divizată şi oamenii aşteaptă soluţii şi nu ştiu prea bine cum să le obţină. Partidele au o cotă de încredere foarte mică. Mă uitam la PSD că nu ştie dacă e bine să participe la aceste demonstraţii de stradă sau nu. Eu, dacă aş fi in locul lui Marcel Ciolacu, aş pune o geacă roşie pe mine şi aş ieşi să dau o declaraţie în faţa Guvernului. Nu neapărat să mă asociez cu alţii sau cu alte tipuri de nemulţumiri, ci pentru a arăta că e nevoi de o dezbatere serioasă”, a declarat fostul preşedinte PSD şi premier Adrian Năstase.

Prezent în studioul televiziunii menţionate, Mihai Tudose a reacţionat tăios, replicându-i lui Năstase că PSD ştie ce are de făcut.

„Din tribună toată lumea dă goluri. Dacă ieşea Ciolacu cu geacă roşie spuneau toţi că ieşim şi politizăm protestul. Să stea toţi liniştiţi, că ştim noi ce avem de făcut”, a afirmat Mihai Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite