De la agăţat pe Tinder la controlul SRI. Povestea deputatului Mitică Mărgărit

De la agăţat pe Tinder la controlul SRI. Povestea deputatului Mitică Mărgărit

Mitică Mărgărit a ajuns şi în Comisia SRI. FOTO Arhivă personală

Deputatul PSD, Mitică Mărgărit, a fost ales în Comisia de control a activităţii SRI. Mărgărit a devenit cunoscut după ce presa a scris despre acesta că are cont pe Tinder, aplicaţia mobilă de dating.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parlamentarii au votat aproape în unanimitate ca Mitică Mărgărit să devină membru al Comisiei de control a activităţii SRI. Mărgărit a terminat un master la Academia de Informaţii Mihai Viteazul, iar în CV-ul său de pe pagina Camerei Deputaţilor a menţionat că e doctorand al aceleiaşi academii. De altfel, deputatul PSD a terminat mai multe şcoli din cadrul MAE sau Colegiul Naţional de Apărare. 
 
Singurul său loc de muncă înainte de a fi ales în Parlament a fost cea de secretar de stat în Ministerul Transpoturilor în perioada 2014-2015.
 
Mitică Mărgărit a devenit cunoscut publicului larg după ce acesta a fost găsit pe Tinder, o aplicaţie de dating, acolo unde se lăuda cu realizările sale profesionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările