Daniel Suciu (PSD) de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor: Maşinile din parcarea Parlamentului sunt vandalizate în timp ce vorbim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parlamentul României FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Parlamentul României FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Preşedintele de şedinţă Daniel Suciu de la PSD a anunţat, marţi, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, că maşinile din curtea Parlamentului sunt vandalizate şi i-a cerut liderului AUR George Simion să meargă să vorbească cu protestatarii.

„Domnul Simion, am o rugăminte la dumneavoastră, poate reuşiţi să coborâţi până în curte, să ştiţi că maşinile din parcarea Parlamentului sunt vandalizate, tocmai în timp ce vorbim”, a spus Dan Suciu, către George Simion. 

Parlamentarii AUR au cerut în plenul Camerei Depuţilor scoterea de pe ordinea de zi a proiectului privind Certificatul Verde care a fost respins de Senat în urmă cu câteva luni. 

În replică, deputatul PSD Alfred Simonis a explicat că proiectul nu este supus aprobării Camerei Deputaţilor. 

„Pe ordinea de zi nu se află nicio lege de aprobare a Certificatului Verde. Nu îi mai minţiţi pe oameni încercând să-i înveninaţi şi să-i dezinformaţi”, a transmis Simonis. 

Proiectul aflat în dezbatere parlamentară nu poate fi aprobat în plenul Camerei Deputaţilor în lipsa unui raport al comisiilor de specialitate. Liderii coaliţiei de guvernare iau în calcul angajarea răspunderii pentru un alt proiect privind introducerea obligativităţii Certificatului Verde la locul de muncă. 

Un protest are loc, marţi, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, la intrările oficiale. Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar în faţa Parlamentului se află şi copreşedintele AUR George Simion şi parlamentarii acestei formaţiuni. Oamenii se opun introducerii certificatului verde la locul de muncă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite