Dăncilă, la Sibiu: Organizaţia are o luptă foarte mare, ştiind că de aici este şi domnul preşedinte Klaus Iohannis, şi candidatul USR, Dan Barna

Dăncilă, la Sibiu: Organizaţia are o luptă foarte mare, ştiind că de aici este şi domnul preşedinte Klaus Iohannis, şi candidatul USR, Dan Barna

Viorica Dăncilă FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă seară, la Sibiu, că organizaţia judeţeană are o „luptă foarte mare” la alegerile prezidenţiale, ştiind că din acest judeţ provin atât preşedintele Klaus Iohannis, care candidează din nou, cât şi candidatul USR, Dan Barna. Dăncilă susţine că PSD trebuie să plece în lupta pentru aceste alegeri cu multă încredere şi, prin implicare, organizare, comunicare şi proiectele pe care le are să câştige.

Viorica Dăncilă a participat, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PSD Sibiu, în urma căreia ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ales preşedinte al PSD Sibiu.

La finalul şedinţei care s-a desfăşurat cu uşile închise, Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă, că are încredere că organizaţia poate obţine un scor bun la alegerile prezidenţiale.

”O să plec de aici de la Sibiu cu multă încredere în organizaţia de aici care, chiar dacă are o luptă foarte mare, ştiind că de la Sibiu este şi domnul preşedinte Iohannis, dar şi candidatul USR, domnul Dan Barna, eu sunt convinsă că organizaţia de aici va obţine un rezultat bun la alegerile prezidenţiale”, a declarat Dăncilă.

Întrebată ce înseamnă un rezultat bun, Dăncilă a spus: ”Un rezultat bun înseamnă foarte multă organizare, înseamnă ca fiecare organizaţie de aici din judeţ să îşi asume un rezultat la alegerile prezidenţiale, cumulul acestor proiecte să dea rezultatul organizaţiei judeţene. Oricum, un rezultat bun înseamnă dublu faţă de cât s-a obţinut acum. Presupune implicare, muncă de echipă, presupune un rezultat care să reflecte realitatea unde avem primari”.

Când i s-a atras atenţia că, în municipiul Sibiu, PSD a obţinut 9,75% la alegerile europarlamentare, Dăncilă a precizat că se referă la dublul rezultatului obţinut în ţară de PSD. 

”Rezultatul nu este bun, nu numai la Sibiu. Ştiţi foarte bine că rezultatul de la alegerile europarlamentare ne-a dezamăgit. (...) Învăţăm din greşelile trecute şi, bineînţeles, prin reformă prin dialog cu oamenii prin a participa la întâlnirile cu oamenii, prin a fi mult mai apropiaţi de oameni sperăm să avem un rezultat ma bun”, a mai spus preşedintele PSD.

Aceasta a adăugat: ”Repet ceea ce am spus la fiecare organizaţie judeţeană: nu PNL sau USR au câştigat alegerile, ci PSD le-a pierdut. Trebuie să vedem de ce s-au pierdut aceste alegeri, să analizăm acest lucru în fiecare judeţ şi, bineînţeles, greşelile pe care le-am făcut la nivel naţional. Trebuie să plecăm în lupta pentru prezidenţiale cu multă încredere în noi şi, bineînţeles, prin implicare, organizare, comunicare, prin proiectele pe care le avem să câştigăm alegerile prezidenţiale” a mai spus Viorica Dăncilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: