Dăncilă, despre scandalul TAROM: După câte ştiu, ministrul Transporturilor are dreptul să se intereseze dacă sunt anumiţi pasageri în avion

Dăncilă, despre scandalul TAROM: După câte ştiu, ministrul Transporturilor are dreptul să se intereseze dacă sunt anumiţi pasageri în avion

Viorica Dăncilă, înconjurată de colegi din PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Viorica Dăncilă îi ia apărarea lui Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, acuzat de Opoziţie de faptul că ar fi făcut presiuni pentru menţinerea unor avioane la sol în ziua în care s-a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul de la Palatul Victoria a declarat luni că nu crede că Răzvan Cuc ar fi încercat să pună presiuni pentru menţinerea unor avioane la sol şi că în prezent Corpul de Control al prim-ministrului a început să verifice situaţia.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a avut o declaraţie suprinzătoare în ceea ce priveşte interesul afişat de Răzvan Cuc în ceea ce priveşte pasagerii unor anumite curse aeriene. „După câte ştiu ministrul Transporturilor are dreptul să se intereseze dacă sunt anumiţi pasageri”, a completat Dăncilă, referindu-se la situaţia lui Cuc. 

Premierul a conchis faptul că orice acuzaţie trebuie dovedită şi că ar trebui să funcţioneze principiul nevinovăţiei. 

DNA a intrat pe fir în ceea ce priveşte scandalul de la TAROM şi implicarea lui Răzvan Cuc, luni fiind audiată fosta şefă a instituţiei, Mădălina Mezei. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: