Corespondenţă din SUA. Întâlnirea dintre Trump şi Iohannis va dura o oră şi jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus iohannis va fi primit la Casa Albă de Donald Trump marţi, la ora 14.00  (21.00 ora României). Ceremonia de rămas-bun e programată la ora 15.30 (22.30, ora României), conform programului anunţat de Administraţia Prezidenţială. Deocamdată, nu e anunţată nicio declaraţie de presă comună sau conferinţa de presă, însă programul mai poate suferi modificări în ultima clipa.

Corespondentul „Adevarul“ în SUA va transmite livetext de la Casa Albă evenimentul care ar urma să înceapă marţi, de la ora  21.00 (n.r. - 14.00, ora de la Washington), când preşedintele României va fi întâmpinat de către preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Preşedintele român va semna în Cartea de Onoare şi va avea loc prezentarea delegaţiilor în sala Diplomatic Reception de la Casa Albă.

De la ora 14.10 (21.10, ora României), sunt programate convorbiri tete-à-tête între cei doi lideri, în Biroul Oval, urmate de convorbiri oficiale cu participarea membrilor delegaţiilor oficiale, la Cabinet Room. La ora 15.30 (22.30, ora României) vizita este programată să se încheie, cei doi lideri luându-şi rămas bun.

În forma iniţială, programul nu prevede vreo conferinţă de presă sau o declaraţie a celor doi lideri., însă programul poate suferi modificări. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite