Cîţu: „Nu e niciun proiect pe masa Guvernului privind vaccinarea obligatorie”

Cîţu: „Nu e niciun proiect pe masa Guvernului privind vaccinarea obligatorie”

Florin Cîţu, prim-ministru. FOTO: Arhivă

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, că pe masa Guvernului nu există niciun proiect privind vaccinarea obligatorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răspunsul premierului vine după ce a fost întrebat ce mesaj transmite celor care au participat, duminică, la protestul împotriva vaccinării obligatorii şi a portului măştii desfăşurat în Capitală.
 
„Mesajul era foarte clar şi chiar persoanele respective au spus că sunt pentru vaccinare, doar că nu vor o vaccinare obligatorie. Niciodată nu am spus că vaccinarea o să fie obligatorie, deci nu prea am înţeles, dar nu e niciun proiect pe masa Guvernului de vaccinare obligatorie. Foarte bun mesajul celor 1.000 de persoane care susţin vaccinarea, deci mergem în direcţia corectă”, a declarat Florin Cîţu, luni, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.
   

Sute de persoane s-au adunat, duminică după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti pentru a participa la un protest faţă de eventuala implementare a paşaportului de vaccinare

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările