Ciprian Necula, despre o declaraţie cu „iz rasist“ a Alinei Gorghiu: „Urmează CNCD“. Ce declarase senatoarea PNL

Ciprian Necula, despre o declaraţie cu „iz rasist“ a Alinei Gorghiu: „Urmează CNCD“. Ce declarase senatoarea PNL

Ciprian Necula. FOTO Marian Iliescu

Ciprian Necula, fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene şi candidat al PSD pentru Parlament în 2016, a comentat o declaraţie de joi a senatoarei liberale Alina Gorghiu, pe care o consideră cu „iz rasist“, precizând că „urmează CNCD“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dna Gorghiu.... Timmermans răstălmacit cu iz rasist!“, a fost mesajul lui Cirpian Necula de pe Facebook, mesaj care însoţea o declaraţie a senatoarei Alina Gorghiu de joi. Mai exact, fostul preşedinte al liberalilor susţinea că Frans Timmermans le-a spus următoarele: „În privinţa MCV ne-a recomandat să nu ne înecăm ca ţiganul la mal“. 
 
Într-o postare ulterioară, Necula a scris că urmează CNCD, sugerând că ar urma să fie depusă o sesizare la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. 
 
De curând CNCD a analizat o sesizare referitoare la prim-ministrul Viorica Dăncilă, cea care afirmase că politicienii care dezinformează UE sunt „autişti“. Dăncilă „nu a discriminat“, a fost concluzia CNCD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările