Ciolacu, după ce Victor Ponta şi Robert Negoiţă au anunţat Alianţa Pro Bucureşti 2020: E cea mai mare greşeală de a merge la aceste alegeri separat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că este ”cea mai mare greşeală de a merge la aceste alegeri separat”, după ce Victor Ponta şi Robert Negoiţă au anunţat Alianţa Pro Bucureşti 2020. Ciolacu susţine că această decizia îl favorizează pe Nicuşor Dan şi acuză o înţelegere a lui victor Ponta cu PNL.

”E cea mai mare greşeală de a merge la aceste alegeri separat, atât locale, cât şi parlamentare. Am văzut decizia pe care a luat-o Victor Ponta în Bucureşti, una pe care eu o regret, dar nu aventajează decât PNL şi preşedintele Iohannis şi atunci am un mare semn de întrebare că anumite lucruri le comunicăm şi faptele arată cu totul altfel. (...) Cum poţi să respingi, moral, partidul care ţi-a oferit totul ca politician, în decusul existenţei tale politice. Este imoral. Pe mine nu mă duce gândul la altceva, decât că este o înţelegere cu PNL şi cu  preşedintele Iohannis”, a declarat, marţi seară, la TVR 1, Marcel Ciolacu.

Acesta a afirmat că beneficiarul acestei decizii va fi Nicuşor Dan.

”Decizia lui Victor Ponta, în acest moment, favorizează candidatul de dreapta care este Nicuşor Dan. Asta nu înseamnă că va şi ieşi primar general. În ceea ce priveşte Bucureştiul, Gabrela Firea câştigă alegerile”, a mai declarat Ciolacu.

Victor Ponta a anunţat, duminică, o alianţă între Pro România şi noua formaţiune politică înfiinţată de către primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020. Ponta afirmă că Alianţa Pro Bucureşti 2020 se adresează celor care nu vor să voteze „contra” şi care nu doresc să fie prizonieri ai „binomului” PSD-PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite