Ciolacu, după tragedia de la Neamţ: Am decis suspendarea acţiunilor de campanie. Toţi decidenţii au obligaţia să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri

Ciolacu, după tragedia de la Neamţ: Am decis suspendarea acţiunilor de campanie. Toţi decidenţii au obligaţia să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că el şi colegii social-democraţi suspendă orice acţiune de campanie şi cere autorităţilor să de ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În acest moment, prioritar este ca supravieţuitorii tragediei de la Piatra Neamţ să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autorităţile judeţene şi ştiu că s-au găsit soluţii pentru ca activitatea medicală să continue în siguranţă la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, iar secţia ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgenţă. Am discutat cu toţi colegii mei şi am decis suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toţi decidenţii politici au obligaţia, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, a fost anunţul făcut de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.


Ludovic Orban i-a convocat la Palatul Victoria pentru o şedinţă de urgenţă pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi pe şeful DSU, Raed Arafat.

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat aseară declarând că e alături de toate familiile îndurerate care au avut membri afectaţi de incendiul din Neamţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările