Ciolacu: „Mă bucur că eu şi premierul Ciucă reuşim să tragem la aceeaşi căruţă şi să punem România înaintea intereselor politice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, în cadrul unei vizite la Constanţa, despre relaţia pe care o are cu premierul Nicolae Ciucă, precizând că reuşesc să „tragă împreună la aceeaşi căruţă” şi să pună pe primul loc interesele ţării.

Aflat în Portul Constanţa, liderul PSD a precizat că importanţa strategică a portului a crescut de când a început războiul din Ucraina şi a trasmis că este „un efort pe care trebuie să îl facă foarte rapid, în acest moment, statul român”. Ciolacu a subliniat şi relaţia pe care o are cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. 

„Am văzut deja că CFR Marfă, cu toată situaţia economică grea prin care trece, a eliberat până acum aproape 31 de linii. Îşi propuseseră 180 de vagoane să elibereze, au reuşit dublu. Administraţia portului a început reabilitarea mai multor poduri si sperăm ca acest ritm susţinut să continue sub administrarea ministrului Transporturilor.

Mă bucur mult, nu e prima oară când o spun, că atât eu, cât şi prim-ministrul Nicolae Ciucă reuşim să tragem la aceeaşi căruţă şi să punem înaintea oricăror interese politice statul român şi interesele României”, a punctat Marcel Ciolacu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite