Cine e singurul om care l-ar putea convinge pe Rareş Bogdan să candideze la Primăria Capitalei

Cine e singurul om care l-ar putea convinge pe Rareş Bogdan să candideze la Primăria Capitalei

Tandemul Ludovic Orban - Rareş Bogdan

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan respinge, în principiu, ideea unei candidaturi la Primăria Capitalei, dar admite, într-un interviu pentru Digi 24, că preşedintele Klaus Iohannis l-ar putea face să se răzgândească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudiu Pândaru: Dacă v-ar cere Iohannis să candidaţi la primăria Capitalei, ce aţi face?

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL: Sper să nu-mi ceară. Aş sta de vorba cu el, i-aş spune proiecţia viitorilor ani, cum o văd eu, iar el e o persoană echilibrată şi înţeleaptă, care sunt convins că va înţelege lucruri şi nu impune nimănui nimic. Va asculta argumentele mele. E singurul om care mă poate pune în situaţia de a trebui să discut acest subiect. Altcineva nu poate. Dacă preşedintele Iohannis ar considera că trebuie să avem o discuţie pe subiectul Capitalei, aş fi pus într-o situaţie complicată.

***

PNL lansează luni un sondaj pentru a măsura patru potenţiali candidaţi ai partidului la Primăria Capitalei, a anunţat liderul partidului, Ludovic Orban, care a precizat că numele său nu se regăseşte printre cele patru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: