Carmen Dan nu-şi uită stăpânul. Le-a spus liderilor PSD că votul din Teleorman pro-Dăncilă a fost pentru Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan suspină după Liviu Dragnea
Carmen Dan suspină după Liviu Dragnea

Carmen Dan, fost ministru de Interne în guvernarea social-democrată, a susţinut, în CEX-ul PSD, că scorul bun obţinut de Viorica Dăncilă în Teleorman i se datorează lui Liviu Dragnea, susţin surse politice pentru Adevărul. Teleorman se numără printre cele cinci judeţe unde Viorica Dăncilă a reuşit să-l învingă pe Klaus Iohannis la prezidenţiale. Carmen Dan este unul dintre ”locotenenţii” lui Dragnea.

Viorica Dăncilă a demisionat din fruntea PSD, după o şedinţă care a durat şase ore. Preşedinte interimar a fost instalat Marcel Ciolacu. Noua conducere va fi aleasă de Congres în luna februarie. „Staţi să tăiem porcul mai întâi”, a spus Paul Stănescu, noul secretar general interimar al PSD. Viroica Dăncilă a preluat deja şefia organizaţiei de femei, în locul Rovanei Plumb. Gabriela Firea a început să plângă după un conflict cu Marian Oprişan

După şedinţa CEx de marţi seara, Eugen Teodorovici s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor. „Unde e şobolanul ală?”, întreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici, deranjat că acesta declarase că îşi dăduse demisia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite