Boc: Guvernul trebuie să gândească foarte clar un plan de eliminare treptată a restricţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Emil Boc
FOTO: Facebook/ Emil Boc

Emil Boc, fost premier al României, este de părere că Guvernul trebuie să adapteze măsurile de combatere a pandemiei şi să gândească foarte clar un plan prin care să le elimine treptat.

Emil Boc susţine că Guvernul nu ar trebui să bată pasul pe loc, ci să adapteze din mers unele măsuri care sunt mai puţin bune şi să le păstreze pe care care dau rezultate.

„Eu cred că deocamdată măsurile care sunt în vigoare trebuie respectate, dar Guvernul trebuie să gândească foarte clar un plan de eliminare treptată a restricţiilor, aşa cum fac şi alte ţări din UE şi să pună accent masiv pe vaccinare. Vă amintesc faptul că SUA şi-a propus ca pe 4 iulie să aibă toată populaţia adultă vaccinată, de asemenea şi Danemarca şi-a propus ca până la sfârşitul lunii să elimine treptat restricţiile şi să acorde o atenţie mai mare locurilor de muncă.

Cred că aceste măsuri trebuie evaluate şi la noi într-o perioadă scurtă şi să se actualizeze în conformitate cu ceea ce ne spun specialiştii. (...) Guvernul nu trebuie să rămână încremenit în proiect, ci să adapteze din mers unele măsuri care sunt mai puţin bune şi să le păstreze pe cele care sunt mai mult bune. Asta trebuie făcut în urma unei analize făcute de specialişti”, a declarat Emil Boc la postul de televiziune Realitatea Plus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite