Barna: Oricât încearcă PSD să îl deraieze, PNRR va reuşi. Disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a domnului Ciolacu de a câştiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna USR conferinta parlament 14 aprilie 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Dan Barna a explicat într-un mesaj transmis pe Facebook că PSD a dat „exemple despre ce înseamnă dispreţul pentru cetăţean”. Vicepremierul a spus că PNRR „va reuşi”, în ciuda încercării PSD să îl „deraieze”.

„În toată istoria sa, PSD n-a făcut decât să dea exemple despre ce înseamnă dispreţul pentru cetăţean şi buna guvernare. Şi e nerăbdător să se întoarcă şi să o ia de la capăt. Disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a domnului Ciolacu de a câştiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio”, a transmis vicepremierul Dan Barna pe Facebook.

Vicepremierul a mai explicat că PSD înţelege prin cheltuirea a 29.2 miliarde de euro pentru „autostrăzi, spitale, împăduriri, educaţie, reforme fiscale sau energie regenerabilă sunt un lucru rău”.

„I-am ascultat mai devreme pe Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea încercând să explice cum Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va aduce sărăcie în România. În logica pesedistă, 29,2 miliarde de euro cheltuiţi pentru autostrăzi, spitale, împăduriri, educaţie, reforme fiscale sau energie regenerabilă sunt un lucru rău”, a explicat vicepremierul.  

Dan Barna a mai transmis că „PNNR va reuşi”, în ciuda încercării PSD să îl „deraieze” şi că reformele vor fi realizate cu sau fără „încuviinţarea stângii-caviar a lui Marcel Ciolacu”.

„PNRR a fost gândit pentru dezvoltarea acestei ţări şi este cel mai important proiect naţional de la cel privind integrarea în Uniunea Europeană şi NATO. Oricât încearcă PSD să îl deraieze, PNRR va reuşi. Reformele se vor întâmpla cu sau fără încuviinţarea stângii-caviar a lui Marcel Ciolacu”, a conchis vicepremierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite