Analiză. Cine sunt cei mai performanţi lideri PNL la alegerile locale. În clasamentul ruşinii îşi fac loc mai multe filiale de sector din Capitală

Analiză. Cine sunt cei mai performanţi lideri PNL la alegerile locale. În clasamentul ruşinii îşi fac loc mai multe filiale de sector din Capitală

Ilie Bolojan a demonstrat că e unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL. FPTo Inquam Photos

Organizaţia PNL Bihor, condusă de Ilie Bolojan, a reuşit să scoată cel mai mare procent al unei filiale liberale la alegerile locale de duminică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Votul pentru consiiile judeţene, care arată votul politic pentru un partid, plasează în fruntea clasamentului organizaţiilor PNL Bihor, filială condusă de Ilie Bolojan, cel care a obţinut şefia CJ Bihor. 56,86% dintre bihorenii care au mers la vot au pus ştampila pe PNL. 

A doua organizaţie liberală ca forţă politică a fost cea din Alba, aceasta reuşind să obţină 51%. Pe locul al treilea se clasează, surprinzător, organizaţia Giurgiu, cu 50%, de care s-a ocupat personal unul dintre liderii echipei de campanie PNL, Dan Motreanu. 

Performantă a fost şi filiala PNL din Arad, reuşind un 48%, în timp ce pe locul V se află filiala Cluj, cu 46,5%.

Cele mai slabe filiale judeţene au fost Harghita (7,5%), Covasna (8%), PNL Sector 4 (17%), PNL Sector 2 (18,2%) şi PNL Sector 5 (18,5%).  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările