Alegeri prezidenţiale 2019. Ministrul de Interne: Din respect pentru cei care acum 30 de ani şi-au sacrificat viaţa, îi invit pe români să voteze indiferent de opţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Vela FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat duminică, spunând că din respect pentru cei care au murit la Revoluţia din 1989 românii trebuie să voteze indiferent de opţiunea lor.

Vela s-a prezentat la ora 7 la secţia de votare, spunând că a ales să vină la deschiderea urnelor pentru că este foarte multă treabă la minister în cursul acestei zile. 

“Avem multă treabă, o să avem şi o videoconferinţă la minister acum imediat, colegii din minister sunt la datorie de câteva zile şi suntem toţi în dispozitive, aşa că a fost un motiv obiectiv pentru ca am venit la prima oră”, a spus Vela.

El a precizat că românii trebuie să vină la vot indiferent de opţiunea lor, având o datorie morală faţă de cei care şi-au sacrificat viaţa la Revoluţia din 1989.

“Din respect pentru cei care acum 30 de ani şi-au sacrificat viaţa pentru ca noi românii să avem astăzi acest drept, îi invit să voteze indiferent de opţiunea lor, este până la urmă nu doar un drept, în amintirea lor e chiar o obligaţie morală”,a  declarat Vela înainte de a intra în secţia de votare.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite