Alegeri parlamentare 2020. Ce spune Victor Ponta despre acuzaţiile că ar fi ofiţer acoperit: „În general, toţi colaboratorii şi-au dorit să fie ofiţeri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, liderul Pro România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta, liderul Pro România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ironizat declaraţiile lui MIhai Tudose privind faptul că ar fi ofiţer acoperit în politică, precizând că nu s-a întâlnit niciodată la casierie cu europarlamentarul PSD.

„Cu siguranţă nu m-am întâlnit cu Tudose la casierie că ofiţerii şi subofiţerii au casierii diferite. În general, toţi colaboratorii şi-au dorit să fie ofiţeri. În cazul lui, frustrarea asta îl macină”, a declarat Victor Ponta, întrebat cum răspunde la acuzaţiile lui Mihai Tudose că ar fi ofiţer acoperit. 

Anterior, în cadrul unui interviu la „Adevărul Live”, Mihai Tudose precizase: „Din toată clasa politică el e cel mai sigur ofiţer la un serviciu. Dar nu pot proba”.

Liderul Pro România a subliniat faptul că e sceptic în privinţa faptului că în politică şi presă ar fi ofiţeri acoperiţi.„Nu! Sunt convins că nu. Cred că de la Maior şi Săftoiu, că ceilalţi erau pe modă mai veche, au venit cu nişte lucruri clare. Nu că le-a zis Băsescu. Le-au zis americanii, le-a zis NATO. Nu, nu cred că există ofiţeri acoperiţi. Şi povestea cu presa sa. Dacă mergeţi şi vorbiţi cu Vlase sau Hellvig nu înseamnă că sunteţi ofiţer acoperit. Astea sunt guşisme. Una e să primeşti o informaţie, alta e să primeşti bani”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite