Şerban Nicolae: „Nu pot fi niciodată un oportunist şi nu voi face compromisuri conjuncturale. Las altora politica momentului“

Şerban Nicolae: „Nu pot fi niciodată un oportunist şi nu voi face compromisuri conjuncturale. Las altora politica momentului“

Şerban Nicolae la congresul PSD 29 iunie 2019 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD Şerban Nicolae, candidat la preşedinţia PSD la congresul în urma căruia şefia partidului a revenit Vioricăi Dăncilă, declară că nu poate fi niciodată un oportunist şi nu va face compromisuri conjuncturale, spunând că lasă altora "politica momentului".

Ştiri pe aceeaşi temă

”A fost şi Congresul extraordinar al PSD. Vreau să mulţumesc din tot sufletul celor care şi-au pus încrederea în faptele mele, în vorbele mele şi în determinarea mea. Mulţumesc şi celor care mi-au transmis admiraţia pentru discursul rostit de mine, chiar dacă, ulterior, au avut la vot o altă opţiune. Între colegi, nu e un schimb de tipul discurs contra voturi. Nici beneficii contra voturi. E vorba de încredere, onestitate şi curaj. Sau ar trebui să fie. Nu mă voi schimba acum. Nu pot fi niciodată un oportunist şi nu voi face compromisuri conjuncturale. Las altora "politica momentului", scrie senatorul PSD pe Facebook.

El spune că, în politică, va continua să acţioneze public, transparent, onest şi cu bună-credinţă.

”Şi o voi face atâta timp cât mai este nevoie şi loc pentru aşa ceva. Vă asigur de tot respectul meu”, dă asigurări Şerban Nicolae.

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD cu 2828 de voturi ale delegaţilor la congresul extraordinar de sâmbătă, fiind urmată de Liviu Pleşoianu cu 715 voturi.  Şerban Nicolae a obţinut 375 de voturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările