VIDEO Câteva persoane protestează în faţa Penitenciarului Rahova, cerând rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva persoane protestează, joi, în faţa Penitenciarului Rahova, cerând rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la iniţiativa fostului deputat PDL Gelu Vişan.

Cei câţiva protestatari au pancarte cu mesaje precum: „Cerem rejudecare proces Liviu Dragnea”, „Dragnea deţinut politic”, „Judecătorii ÎCCJ anchetaţi ptr abuz în serviciu”.

La protest este prezent şi Gelu Vişan. 

„Decizia de azi a CCR ne arată că în primă instanţă Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEŢINUT POLITIC! AJUNGE! Aşa nu se mai poate! Asta nu este Dreptate!”, a scries Gelu Vişan miercuri pe pagina sa de Facebook.

„VĂ AŞTEPTĂM PE TOŢI CEI CARE MAI CREDEŢI ÎN LBERTATE ŞI DEMOCRAŢIE, JOI, 04 IULE 2019 ORA 11:00, IN FAŢA PENITENCIARULUI RAHOVA, PENTRU A CERE O JUSTIŢIE EGALĂ PENTRU TOŢI!”, a mai scris Vişan.

Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Sesizarea a fost făcută de Florin Iordache, în calitate de preşedinte delegat al Camerei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite