Un cetăţean francez dat în urmărire internaţională de autorităţile de la Paris a fost reţinut în Mamaia

Un cetăţean
francez dat în urmărire internaţională de autorităţile de la Paris a fost
reţinut în Mamaia

Bărbatul era căutat la solicitarea autorităţilor franceze, pentru comiterea de infracţiuni economice şi financiare/ Foto: Inquam Photos

Un cetăţean francez dat în urmărire internaţională de autorităţile de la Paris pentru comiterea de infracţiuni economice şi financiare a fost reţinut în Mamaia.

”În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa au depistat ieri, 4 august, în staţiunea Mamaia, un cetăţean francez, de 50 de ani, urmărit internaţional. Acţiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române”, transmit poliţiştii.
 
Bărbatul era căutat la solicitarea autorităţilor franceze, pentru comiterea de infracţiuni economice şi financiare. În fapt, în calitate de administrator al unei firme româneşti, care îşi desfăşura activitatea predominant în Franţa şi care avea ca obiect de activitate plasarea forţei de muncă, ar fi angajat persoane care nu aveau drept de muncă în Franţa. Totodată, nu ar fi declarat acest lucru autorităţilor franceze competente şi, implicit, nu ar fi achitat taxele şi impozitele şi nu ar fi plătit salariile celor angajaţi.
 
Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru luarea măsurilor legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările