Trei români care mergeau în vacanţă în Grecia, implicaţi într-un accident în Bulgaria. Şoferul nu a văzut că se termină autostrada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Trei români care mergeau în Grecia în vacanţă au ajuns într-un spital din Bulgaria după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Şoferul a continuat să meargă pe autostrada Struma, fără să ştie că aceasta este în construcţie şi că la un moment dat asfaltul se termină.

Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1, când şoferul maşinii înmatriculate în România nu a văzut semnele care anunţau terminarea autostrăzii Struma, aflată în construcţie, transmite agenţia bulgară de presă BGNES, citată de Digi24.ro

În loc să părăsească autostrada, el a mers înainte. După ce a traversat un pod, asfaltul s-a terminat, iar maşina a trecut print-un grămadă de nisip, iar apoi a lovit o altă maşină.

Cei trei români aflaţi în maşină au fost transportaţi la spitalul MHAT-Blagoevgrad. 

O femeie de 44 de ani a suferit o fractură de pelvis, o altă femeie, de 68 de ani, a suferit o leziune pulmonară, iar soţul acesteia, în vârstă de 68 de ani, a suferit o comoţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite