Sindicate: Secretarul de stat în Ministerul de Interne Bogdan Despescu poartă o uniformă „unicat care nu există” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secretarul de stat Bogdan Despescu FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Secretarul de stat Bogdan Despescu FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Sindicatul Europol a publicat miercuri, pe Facebook, o fotografie în care şeful Poliţiei Capitalei Bogdan Berechet nu poartă caschetă, deşi se afla în afara instituţiei, iar secretarul de stat Bogdan Despescu poartă o uniformă „care nu există”, ce ar fi fost făcută la comandă.

Sindicaliştii spun că poliţiştii de rând sunt hăituiţi de şefi dacă nu îşi poartă uniforma corespunzător.

„Pentru toţi poliţiştii hăituiţi de şefi pentru că se preocupă să poarte elemente de uniformă de calitate pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu în condiţii optime, vă punem la dispoziţie poza alăturată pe care să le-o arătaţi ori de câte ori veţi mai fi hărţuiţi”, a scris Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook, ataşând o poză cu şeful DGPMB Bogdan Berechet şi secretarul de stat Bogdan Despescu.

Bogdan Berechet şi secretarul de stat Bogdan Despescu foto europol

„În stânga este şeful Poliţiei Capitalei la conferinţa de presă în care a comunicat nimic despre tragicul accident de pe bld. Jiului şi care nu poartă cascheta deşi se află în afara sediului. În dreapta îl avem pe chestorul cu 4 stele (mai multe nu se poate) Despescu care poartă o uniformă care NU există. Pe surse înţelegem că această uniformă a fost comandată special, personalizată şi este „unicat”, pentru ca secretarul de stat Despescu să se diferenţieze de muritorii de rând”, afirmă sindicaliştii.

Sindicaliştii din Poliţie le recomandă poliţiştilor hărţuiţi de superiori pentru felul cum îşi poartă uniforma  să spună că i-au inspirat cei doi chestori.

„Aşa că dragi colegi, când mai apare unul care se poate remarca doar prin căprării de genul „unde ţi-e cascheta” sau „de ce nu ai pantaloni la dungă”, vă rugăm să le spuneţi că v-au inspirat doi chestori, şeful DGPMB Bogdan Berechet şi secretarul de stat Bogdan Despescu”, mai scrie sursa citată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite