Scandal pornit de la o şicană în trafic. Trei tineri reţinuţi de Poliţia Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Capitalei a reţinut miercuri trei tineri, cu vârstele între 19 şi 25 de ani, sub acuzaţia de tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce ar fi agresat un alt tânăr în centrul unei intersecţii din Bucureşti. Totul ar fi pornit de la o şicană în trafic.

Poliţiştii susţin că, luni seara, în jurul orei 18.00, s-au sesizat din oficiu cu privire la o altercaţie produsă în zona unei intersecţii din Bucureşti. 

Oamenii legii susţin că, în timp ce se afla în trafic, un tânăr de 30 de ani a avut o altercaţie cu alţi trei bărbaţi, ocupanţii unui alt autoturism. „După o şicanare în trafic, cei trei bărbaţi l-ar fi agresat fizic, acesta dezechilibrându-se şi căzând pe trecerea de pietoni, în faţa unei maşini”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Miercuri, cei trei bărbaţi bănuiţi pentru comiterea faptei au fost identificaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Autorităţile susţin că cercetările continuă sub supravegherea Judecătoriei Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, în stare de reţinere.

Infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite