Noul Colegiu Militar patronat de Forţele Navale recrutează prin transfer de la licee civile elevi pentru clasele a X-a şi a XI-a. Care sunt condiţiile de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt înfiinţat, Colegiul  Naţional  Militar  "Alexandru Ioan Cuza" Constanţa recrutează tineri de la liceele şi colegiile civile care, prin transfer, să  devină din această toamnă elevii claselor a X-a şi a XI-a.

În prima fază cei care doresc să să devină elevii Colegiului patronat de Forţele Navale trebuie să se înscrie, până pe 29 iunie, la birourile informare - recrutare din cadrul centrelor militare zonale / judeţene / de sector. 

Apoi, , în perioada  25.06 – 10.08.2018, va avea loc selecţia candidaţilor. Aceasta se desfăşoară la centrele zonale arondate birourile informare-recrutare care au întocmit dosarele de candidat. 

Criterii obligatorii pentru candidaţi  

Cei care vor să se trasfere la Colegiul Militar de Marină trebuie să să fie absolvenţi ai clasei a IX-a, respectiv ai clasei a X-a, în anul şcolar 2017-2018, la specializarea „matematică - informatică”. Apoi trebuia să aibă să aibă cel puţin media generală 8.00 şi cel puţin 7.00 la disciplinele „matematică”, „informatică”,  „fizică” şi „limba engleză”, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a şi a X-a.  

În mod obligatoriu media la purtare trebuie să fie cel puţin 9.00, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a şi a X-a.

În plus, sunt excluşi candidaţii care au repetat unul din anii de studii liceale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite