Judecătoria Sectorului 5 a decis că Liviu Dragnea poate lucra în cadrul Penitenciarului Rahova. Decizia este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea va putea lucra în penitenciar
Liviu Dragnea va putea lucra în penitenciar

Judecătoria Sectorului 5 a decis vineri, ca fostul lider PSD, Liviu Dragnea, să poată lucra în cadrul Penitenciarului Rahova, iar decizia magistraţilor este definitivă. Conducerea penitenciarului îl sancţionase pe Dragnea cu retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată după ce acesta a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, fără a a avea aprobare în acest sens.

Judecătoria Sectorului 5 a decis să admită contestaţia lui Liviu Dragnea şi să oblige Penitenciarul Rahova să ia măsuri pentru a-i permite acestuia să revină la muncă. 

“Admite contestaţia formulată de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova). Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activităţi lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova”, se arată în minuta instanţei.

Decizia este definitivă. 

Liviu Dragnea a fost sancţionat de conducerea Penitenciarului Rahova cu retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată după ce anul trecut i-a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, fără a avea acordul unităţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite