IGPR: Percheziţii în Constanţa, Brăila şi Ialomiţa, într-un dosar de furt calificat. Prejudiciu de aproximativ 1,3 milioane de lei VIDEO

IGPR: Percheziţii în Constanţa, Brăila şi Ialomiţa, într-un dosar de furt calificat. Prejudiciu de aproximativ 1,3 milioane de lei VIDEO

Sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila Foto: Arhivă

13 mandate de percheziţie domiciliară sunt puse miercuri în aplicare în judeţele Constanţa, Brăila şi Ialomiţa, într-un dosar în care angajaţi ai unei firme din Portul Constanţa sunt acuzaţi de furtul a aproximativ 500 de tone de uree, prejudiciul fiind de circa 1,3 milioane de lei, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila”,se arată într-un comunicat de presă transmis de IGPR.

Potrivit sursei citate, din cercetări, a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane - angajaţi ai unei societăţi comerciale din portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale - ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăţi comerciale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Ialomiţa şi Brăila, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările