Clan de proxeneţi din Focşani, destructurat de DIICOT. Interlopii şi-au luat apartamente şi maşini de lux cu banii din trafic de persoane - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clan din Focşani, a cărui membrii făceau trafic de persoane, inclusiv minore, atât în ţară cât şi în Italia şi Germania, a fost destructurat de DIICOT, iar patru interlopi au ajuns după  gratii. Banii pe care interlopii îi obţineau în urma traficului de persoane erau „investiţi” în apartamente şi maşini de lux.

„Începând din anul 2008 şi până în prezent, 6 membrii ai unei familii din municipiul Focşani ar fi constituit un grup infracţional organizat, specializat în traficul de persoane şi minori, intern cât şi extern  (Italia şi Germania), până în prezent fiind identificate 12 victime, din care patru minore. Aceştia ar fi obţinut importante sume de bani, pe care le-ar fi investit în achiziţionarea de imobile şi autoturisme de lux”, se arată în comunicatul DIICOT.

În cauză a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, două case, două autoturisme de lux şi asupra sumei de 210.000 de lei.

Imagine indisponibilă

Clanul de proxeneţi a fost destructurat în urma a 5 percheziţii domiciliare în judeţul Vrancea, pentru combaterea traficului de persoane şi de minori.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea, pentru audieri.  În urma audierilor care au avut loc joi, 4 persoane au fost reţinute.

Imagine indisponibilă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite