Şeful Jandarmeriei Române şi alţi cinci ofiţeri, decoraţi pentru minsiunile din Afganistan

Şeful Jandarmeriei Române şi alţi cinci ofiţeri, decoraţi pentru minsiunile din Afganistan

Şeful Jandarmeriei Române, decorat FOTO Adevărul

Şeful Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Mircea Olaru, şi alţi cinci ofiţeri aflaţi în subordinea sa au fost decoraţi, vineri, cu Ordinul Virtutea Militară, de către ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 18 aprilie, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, şase militari jandarmi, care au participat la misiuni în Afganistan, au primit Ordinul Virtutea Militară, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea şi curajul dovedite în teatrul de operaţii”, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, generalul de brigadă Mircea Olaru a fost decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Mare Ofiţer cu însemn pentru militari, de război, locotenent-colonelul Gheorghe-Sebastian Cucoş a primit aceeaşi distincţie în grad de Comandor, iar căpitanul Ionel Chiţu a fost decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de ofiţer.

De asemenea, au fost decoraţi cu Virtutea Militară în grad de Cavaler coloneii Valentin-Florin Indrieş, Ovidiu Vasilică şi Gheorghe Ionaşcu, acesta aflându-se, în prezent, în misiune la Kandahar.

Pe aceeaşi temă:

Jandarmii care s-au întors din misiunea în Afganistan au fost decoraţi de ministrul de Interne Radu Stroe

Membrii celui de-al patrulea contingent de jandarmi care s-a întors din misiunea de instruire a forţelor de ordine publică din Afganistan au fost decoraţi, luni, de ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: