Negocieri între Sindicatul Metrorex şi Ministerul Transporturilor privind salariile. Sindicaliştii ameninţă cu greva generală

Negocieri între Sindicatul Metrorex şi Ministerul 
Transporturilor privind salariile. Sindicaliştii ameninţă cu greva generală

Imagine de Arhivă

Sindicaliştii Metrorex ameninţă cu greva generală în cazul în care nu se ajunge la un acord cu Ministerul Transporturilor privind salariile. Liderul USLM, Ion Rădoi, a precizat că vineri ar urma să aibă loc o nouă rundă de negocieri, dar nu a exclus declanşarea conflictului de muncă în perioada 10-15 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum au avut loc mai multe runde de negocieri, iar contractul colectiv de muncă expiră sâmbătă, potrivit acestuia. Rădoi a precizat, la Digi 24, că există două mari probleme în discuţie, una legată de siguranţa traficului şi alta legată de contractul colectiv de muncă.

„O să mai fie o rundă de negocieri azi. Mâine expiră contractul şi sunt create premisele declanşării conflictului de muncă. Nu este exclus să declanşăm greva. (...) Sunt mai mutle lucruri la care nu ne înţelegem, printre care salariile”, a spus Rădoi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările