FOTO VIDEO 3.000 de biciclişti pe străzile din Bucureşti. "Vrem piste pe carosabil!"

FOTO VIDEO 3.000 de biciclişti pe străzile din Bucureşti.

Aproximativ 3.000 de biciclişti au participat la protest FOTO Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti

Aproximativ 2.000 - 3.000 de biciclişti au participat astăzi la un marş de protest faţă de decizia Primăriei Capitalei de a face piste de bicicletă pe trotuar. Ei au plecat de la Parcul Izvor către Primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit hotnews.ro, bicicliştii au avut pancarte şi bannere pe care scria "vrem piste pe carosabil", au claxonat şi au strigat. În faţa sediului Primăriei Capitalei, protestatarii şi-au ridicat bicicletele în aer, au desenat o pistă de biciclete, dar din partea oficialilor nu a ieşit nimeni la discuţii.

Protestul a fost organizat de Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti, după ce Sorin Oprescu a declarat că nu este de acord cu trasarea pistelor pe carosabil.

"Nu am curaj să le fac pe carosabil. Nu vreau să stau să număr morţii. Am să repar şi să reconsider însă pistele de biciclişti care au în mijloc staţii RATB sau copaci. Eu personal nu am curajul să le cobor pe carosabil", a declarat primarul general al Capitalei.

Puteţi vedea mai jos un video de la protestul biciciliştilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: