FOTO Breaking News, la Poliţia Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pc

Poliţia Capitalei a împrumutat formatul televiziunilor de ştiri şi a adăugat pe site-ul inistituţiei o bandă galbenă unde sunt afişate ultimele ultimele realizări ale poliţiştilor sub forma bine cunoscută de „Breaking News”.

Pentru a scoate în evidenţă ultimele cazuri pe care le-au rezolvat poliţiştii din Capitală, pe site au fost înserate două elemente grafice de culoare roşie şi galbenă, împrumutate de la televiziunile şi site-urile de ştiri, unde sunt afişate cele mai noi informaţii legate de infracţiunile petrecute în Capitală.

Imediat sub bara unde sunt afişate diferitele departamente ale site-ului a fost înserată o bară roşie denumită „News”, unde apar ştirile cele mai importante care au avut loc cu o zi în urmă. Astfel, pe bara roşie poliţia informează publicul despre captura de 68.000 de ţigarete netimbrate confiscate de către poliţiştii bucureşteni.

Cea mai importantă este bara galbenă de „Breaking News”. Aici apar ultimele comunicate de presă adăugate de poliţişti. Astfel, miercuri seară, "Breaking News-ul" este o ştire despre  un bărbat de 62 de ani acuzat de incendierea unei maşini din Sectorul 5. A doua ştire, laudă puţin poliţiştii care au refuzat să ia mită şi au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie.

politia capitalei

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite