Un bărbat de 62 de ani a fost prins de poliţişti după ce a incendiat mai multe bunuri în sectorul 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 62 de ani acuzat că în luna noiembrie a anului trecut ar fi incendiat maşina vecinului a fost reţinut de către poliţiştii bucureşteni. Piromanul şi-a recunoscut fapta  şi a motivat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 12 noiembrie 2012, un bărbat de 51 de ani a făcut o sesizare la Poliţia Capitalei cum că maşina din faţa curţii a fost incendiată, de către o persoană necunoscută. După ce au făcut o serie de verificări, poliţiştii au descoperit că un alt bătrân, de 64 de ani din sectorul 5 care locuia pe aceeaşi stradă unde a fost incendiată maşina, a făcut o sesizare conform căreia persoane necunoscute i-au dat foc la poartă.

După ce poliţiştii au făcut mai multe acţiune de identificare şi prindere a celor care au produs pagubele, au reuşit să-l prindă pe bătrânul piroman de 62 de ani, vecin cu cei doi a căror bunuri au fost incendiate.

Bătrânul a recunoscut că el este autorul acestor fapte, şi a motivat că în momentul în care s-a hotărât să de foc bunurilor vecinilor se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma celor două incendieri nu au mai fost provocate şi alte distrugeri. Acum, bătrânul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite