”Am auzit-o pe Alexandra ţipând”. Mărturia bărbatului care a salvat adolescenta sinucigaşă de la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video de la incidentul petrecut în staţia de metrou Dristor
Captură video de la incidentul petrecut în staţia de metrou Dristor

Răzvan Lupu, cel care a salvat o adolescentă care sărise pe şinele metroului la  staţia Dristor 1 a povestit cum s-a petrecut totul. Lupu şi Alexandra, o studentă de 24 de ani, au tras-o pe adolescentă de pe şine, cu o fracţiune de secundă înainte ca metroul să ajungă în staţie.

Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, la staţia de metrou Dristor 1.

„Am auzit-o pe Alexandra ţipând. Am crezut că şi-a scăpat ceva, telefonul, skateboard-ul. Când m-am îndreptat spre peron, am văzut-o pe aia mică că s-a ridicat. În momentul când s-a ridicat, Alexandra a ţipat: nu, nu, dă-mi mâna, atunci am fugit şi eu şi i-am zis: dă-mi mâna. Ulterior, a întins mâna şi a venit spre noi, spre margine. Nu ştiu cum am reuşit să o prind atât de bine de mână, cum am avut atât de multă forţă să o trag atât de repede. Sunt fericit şi bucuros că a ieşit aşa şi nu a păţit nimic”, a povestit Răzvan Lupu, pentru Matinal Digi FM

„Cred că am mai stat o jumătate de oră pe peron. Era ca orice om care trece printr-o traumă, printr-o depresie. Avea ochii pierduţi, se uita în gol. După vreo 10 minute şi-a mai revenit. Ulterior am vorbit cu tatăl ei. Ea are probleme de ceva timp şi cu anturajul, cu integrarea ei în societate. E la a treia tentativă de suicid, din câte am înţeles, a schimbat şi patru psihologi”, a adăugat el.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite