Alertă de incendiu la mall-ul Băneasa Shopping City din Capitală. Toţi clienţii au fost evacuaţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conform sursei citate, un tub a luat foc, iar situaţia a revenit rapid la normal. FoTo:Captură video Digi 24
Conform sursei citate, un tub a luat foc, iar situaţia a revenit rapid la normal. FoTo:Captură video Digi 24

O alertă a fost dată duminică la mall-ul Băneasa Shopping City, unde toţi clienţii au fost evacuaţi de urgenţă după ce a izbucnit un incendiu la unul dintre restaurante. Conducerea mall-ului spune că nimeni nu a fost rănit si a fost vorba dsepre un incendiu minor.

 „Astăzi, 19 septembrie 2021 în jurul orei 17:00, la unul dintre restaurantele aflate la etajul 1 din incinta Băneasa Shopping City, a avut loc un incendiu izolat, de mici dimensiuni, care nu a provocat victime şi nici daune materiale însemnate. Din motive de siguranţă s-a decis evacuarea temporară a vizitatorilor centrului comercial. În acest moment, toate măsurile de siguranţă au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată. Excepţie face zona de food court care va mai rămâne izolată pentru o scurtă perioadă de timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul şi neplăcerile cauzate vizitatorilor”, transmite Băneasa Shopping City.

Potrivit Digi24. focul a pornit în exterior, IAR alarma s-a declanşat automat, astfel că până la clarificarea situaţiei, oamenii au fost filmaţi fugind spre ieşire, la îndemnul angajaţilor. Aceştia s-au speriat după ce au observat mult fum din zona restaurantului unde au izbucnit flăcările. 

Conform sursei citate, un tub a luat foc, iar situaţia a revenit rapid la normal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite