Prima contestaţie depusă la CEC: PCRM împotriva PL

 Prima contestaţie depusă la CEC: PCRM împotriva PL

Alegeri Parlamentare în Republica Moldova

Prima contestaţie a fost depusă la CEC în după-amiaza zilei de astăzi, de către Vadim Moţarschi, reprezentant al PCRM, împotriva lui Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dând start contestaţiilor, Vadim Moţarschi, reprezentant al PCRM acuză liderul Partidului Liberal de agitaţie electorală în ziua scrutinului. "El a adus chiar în ziua scrutinului acuzaţii la adresa concurentului electoral PCRM şi i-a numit pe comunişti ratăciţi, mincinoşi, manipulatori şi cu tendinţe de îmbogăţire", susţine Vadim Moţarschi, reprezentantul Partidului Comuniştilor.
De asemenea, reprezentantul PCRM a menţionat că Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, a încălcat prevederile Codului Electoral.
Contactat de reporterii „Adevărul“, Vadim Moţarschi, reprezentatul Partidului Comuniştilor la CEC a declarat că cererea va fi examinată la sfârşitul zilei de astăzi.

De cealată parte, Petru Grozavu, purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal spune că motivul contestaţiei înaintate de către PCRM la CEC, nu este bine întemeiat. „Mihai Ghimpu a făcut o declaraţie cu caracter persoanal, care nu poate influenţa electoratul“, susţine Petru Grozavu, purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările