Zinaida Greceanîi: Am votat pentru linişte şi pace în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta Parlamentului, socialista Zinaida Greceanîi, şi-a exprimat dreptul la vot în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Ea a afirmat că a votat „pentru ca să fie linişte şi pace în ţară, pentru un preşedinte cu care să se mândrească propriul popor”.

Zinaida Greceanîi a menţionat că îşi doreşte un preşedinte care să aibă grijă de ţară şi să ştie să-i unească pe toţi. De asemenea, ea susţine că a votat pentru un şef de stat care nu va vorbi de rău despre propria ţară atunci când va pleca în vizite peste hotare.

Amintim că în cursa electorală pentru prezidenţiale au fost înscrişi opt canidaţi: Renato Usatîi - Partidul Nostru, actual primar de Bălţi; Andrei Năstase - Platforma DA, fost ministru de Interne; Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, ex-premier; Igor Dodon - candidat independent, sprijinit de Partidul Socialiştilor; Octavian Ţîcu - PUN, deputat în Parlament; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea, ex-primar de Chişinău; Violeta Ivanov - Partidul Şor, deputată în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite