VIDEO Andrei Năstase vrea să dea jos Guvernul Maiei Sandu? Igor Dodon: „Cu aşa prieteni, nici duşmani nu-ţi trebuie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a afirmat că nu înţelege sensul atacurilor lansate în ultima perioada la adresa sa şi a socialiştilor din partea candidatului Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase. Preşedintele ţării consideră că cel mai probabil prin aceste acţiuni Andrei Năstase ar intenţiona să creeze neînţelegeri în cadrul alianţei PSRM-ACUM şi să dea jos Guvernul Maiei Sandu.

„Eu am ieşit cu iniţiativa să semnăm un acord că nu ne atacăm, pentru că atacul acesta care va fi la nivel local o să afecteze coaliţia de guvernare. Poate să cadă Guvernul din cauza asta că nu o să putem merge mai departe, pentru că se trec nişte linii roşii. Eu mă uit că cineva, e clar cine, candidatul Blocului ACUM, atacă din ce în ce mai dur şi eu îmi pun întrebarea: de ce? Probabil se face insistent pentru a rupe coaliţia. Probabil cuiva nu-i place că Maia Sandu este prim-ministru şi adună dividende politice şi încearcă prin aceasta să rupă coaliţa”, a declarat Igor Dodon într-o ediţie specială la Moldova 1.

Şeful statului a întrebat retoric care este sensul acţiunilor lui Andrei Năstase.

„Pentru ce să faci lucrul ăsta dacă alegerile se vor finaliza şi după alegeri trebuie să te aşezi să discuţi. De ce acum se ard podurile? Unica explicaţie e că vor să cadă guvernarea Maiei Sandu? Al cui e interesul? Eu nu am interes şi candidatul nostru nu atacă. Ceilalţi atacă, înseamnă că vor să dea jos Guvernul”, a adăugat Igor Dodon.

Tot în contextul atacurilor lansate de Andrei Năstase, Igor Dodon a mai spus: „Cu aşa prieteni, nici duşmani nu-ţi trebuie”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite