Poliţişti din Chişinău, surprinşi cu maşină înmatriculată în Transnistria în timpul percheziţiilor făcute acasă la Ion Harghel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Poliţiştii de investigaţie care au făcut percheziţii la domiciliul bloggerului Ion Harghel, în dimineaţa zilei de vineri, au fost surprinşi pe o maşină de model Toyota Corolla, cu numere de înmatriculare din regiunea transnistreană.

Jurnaliştii de la TV8 au surprins un ofiţer de urmărire penală în timp ce acesta deja părăsea domiciliul lui Ion Harghel. Omul legii a îndemnat reporterul să apeleze la serviciul de presă pentru a afla mai multe informaţii, ulterior au urcat într-o maşină de model Toyata, a cărei numere de înmatriculare erau înregistrate în Transnistria.

Blogherul Ion Harghel, fost activist al Partidului Democrat, pe vremea când formaţiunea era condusă e oligarhul Vlad Plahotniuc, s-a pomenit cu mascaţii la uşă în dimineaţa zilei de vineri, 10 iunie.

Procurorul general, Dumitru Robu, a anunţat că procurorii desfăşoară percheziţii la domiciliul lui Harghel în dosarul „Kuliok” (punga) în care este vizat şi ex-preşedintele Igor Dodon.

Ex-premierul Ion Chicu consideră că în spatele acestor acţiuni ar sta preşedintele Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite