Maia Sandu, despre retragerea lui Marian Lupu în favorea sa: Un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc!

Maia Sandu, despre retragerea lui Marian Lupu în favorea sa: Un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc!

FOTO captură video privesc.eu

Candidatul comun al PLDM, PAS şi PPDA la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacţie după ce miercuri, 26 octombrie, candidatul PD, Marian Lupu, s-a retras din cursă în favoarea ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Circul continuă

Lui Plahotniuc i-a fost frică de faptul că votul oamenilor va arăta cît de puţină susţinere are candidatul puterii, Marian Lupu. E un gest disperat care confirmă faptul că Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc. Cu el se poate înţelege.

Astfel, PD a hotărît să-şi spele imaginea prin a declara acest sprijin FALS pentru mine. Cu acest măr otrăvit, Plahotniuc vrea să-l ajute, de fapt, pe Dodon. Susţinerea lui Plahotniuc şi promovarea mea în holdingul lui de presă nu are decît scopul de a mă compromite.

Însă cetăţenii vor înţelege ce stă în spatele acestui joc murdar. Vor înţelege că şi Plahotniuc, şi Lupu sînt nişte laşi.

Nici eu, nici oamenii din Moldova nu avem nevoie de sprijinul lui Plahotniuc. Oamenii vor şti să facă alegerea corectă”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările